Снимка: Булфото, архивПроф. Иво Христов, който е водач на листата на

...
Снимка: Булфото, архивПроф. Иво Христов, който е водач на листата на
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Намирам вътрешните конфликти в БСП за пагубни за партията

Снимка: Булфото, списък

Проф. Иво Христов, който е лидер на листата на Българска социалистическа партия в Пловдив, съобщи, че намира вътрешните спорове в партията за пагубин.

" Българска социалистическа партия беше подложена на цялостен остракизъм в последните 4 години. Много хора не помниха, че през тези години търпяхме всички удари на властта. Намирам вътрешните спорове в Българска социалистическа партия за пагубни за партията. Очевидно Българска социалистическа партия пречи на доста хора. Този сегмент от 500 хиляди до 900 хиляди гласа - това политическо пространство от последните години пречи и някой желае да го вземе. Поради тази причина са тези офанзиви. Не споделям, че няма и справедливи аргументи ", съобщи Христов, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Попитан за аргументите за третото място на левицата на последните избори, проф. Иво Христов уточни, че доста от гласоподавателите на " Българска социалистическа партия за България " са изпитвали боязън да отидат до урните поради разпространяването на ковид.

" Българска социалистическа партия беше подложена на цялостен остракизъм в последните 4 години. Много хора не помниха, че през тези години търпяхме всички удари на властта ", акцентира още лидерът на листата на левицата в Пловдив.

Той разяснява още, че 60 % от българското население е оскъдно и в случай че левицата съставлява ползите му и притегли естествената си ниша – младежите, то тогава тя ще бъде незаобиколим политически фактор.

По мотив изборите на 11 юли, проф. Иво Христов разяснява: " Българска социалистическа партия би трябвало да задейства имунната си отбрана. Ако успее да се трансформира в незаобиколим фактор, което съгласно мен ще стане, може би ще даде решение на съществени въпроси.

Водачът на листата на " Българска социалистическа партия за България " дефинира дейностите на служебното държавно управление като позитивни до този миг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР